Tietoja hiljaisesta tilasta, joka otetaan käyttöön automaattisesti

Kun katsot elokuvaa, pelaat pelejä tai valmistelet esitystä, käyttämäsi sovellus on käynnissä koko näytön kokoisena. Norton 360 Online tunnistaa sovellukset, joita käytät koko näytön tilassa, ja ottaa automaattisesti käyttöön hiljaisen tilan. Kun hiljainen tila on päällä, Norton 360 Online keskeyttää suurimman osan varoituksista ja taustatoiminnot. Vain ne toiminnot suoritetaan, jotka suojaavat tietokonettasi viruksilta ja muilta tietoturvauhilta. Minimoidut taustatoiminnot myös varmistavat tietokoneesi hyvän suorituskyvyn. Keskeytetyt toiminnot suoritetaan, kun lopetat sovelluksen käytön koko näytön suuruisena.

Lisäksi Media Center Extender -istunto voidaan suorittaa hiljaisen tilan avulla keskeytyksettä. Media Center Extender -istunto on laajennettu Media Center -istunto viihdelaitteelle, esimerkiksi televisiolle. Media Center Extender -istunnon aikana tulevat hälytykset ja ilmoitukset katkaisevat istunnon isäntätietokoneen ja viihdelaitteen väliltä. Norton 360 Online tunnistaa Media Center Extender -istunnon aktiiviseksi koko näytössä käytettäväksi sovellukseksi ja ottaa hiljaisen tilan käyttöön. Kun hiljainen tila on käytössä, Norton 360 Online keskeyttää varoitukset ja ilmoitukset sekä taustalla suoritettavat toiminnot väliaikaisesti, jotta Hiljaisen tilan -asetukset, kuten Koko näytön tunnistus tai Media Center -sovellukset, voivat jatkua keskeytyksettä.

Koko näytön tunnistuksen kytkeminen pois päältä tai päälle

Tietoja hiljaisesta tilasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920774_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/08/2011