Tietoja hiljaisesta tilasta, joka otetaan käyttöön manuaalisesti

Ohjelmassa Norton 360 Online käyttää voi itse ottaa hiljaisen tilan käyttöön tietyksi ajaksi. Kun hiljainen tila on päällä, Norton 360 Online keskeyttää kaikki varoitukset ja taustatoiminnot määrittelemäsi ajanjaksoksi. Voit tarkistaa hiljaisen tilan päällä olon ilmoitusalueelta tehtäväpalkin oikeassa reunassa. Ilmaisinalueella oleva Norton 360 Online -kuvake vaihtuu sirppikuvioiduksi kuvakkeeksi. Tämä tarkoittaa, että hiljainen tila on käytössä. Hiljaisen tilan kytkentä päälle ennen tehtävien suoritusta auttaa keskittymään, koska se keskeyttää kaikki varoitukset ja taustatoiminnot määrittelemäsi pituiseksi ajaksi.

Voit kytkeä hiljaisen tilan päälle tunniksi, kahdeksi tunniksi, neljäksi tunniksi, kuudeksi tunniksi tai vuorokaudeksi. Määritellyn ajan kuluttua Norton 360 Online kytkee hiljaisen tilan pois päältä. Voit myös kytkeä hiljaisen tilan manuaalisesti pois päältä koska tahansa. Norton 360 Online ilmoittaa, että hiljainen tila poistettu käytöstä. Toimintoja, joiden suorittaminen keskeytetään hiljaisen tilan käyttöönoton jälkeen jatketaan, kun hiljainen tila on kytketty pois päältä.

Hiljaisen tilan käyttöönotto tai käytöstä poistaminen manuaalisesti

Tietoja hiljaisesta tilasta, joka otetaan käyttöön automaattisesti

Tietoja hiljaisesta tilasta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.