Kuukausiraportti

Kuukausiraportista näet yhteenvedon Norton 360 Online -ohjelman suorittamista toimenpiteistä.

Norton 360 Online näyttää kuukausiraportin joka 30 päivä tuotteen asentamisen jälkeen. Kun asennuksesta on kulunut 30 päivää, kuukausiraportti näytetään automaattisesti. Jos et halua tuotteen Norton 360 Online näyttävän kuukausiraporttia automaattisesti, voit valita Älä näytä kuukausiraporttia automaattisesti -kohdan, joka on Nortonin kuukausiraportti -ikkunassa.

Voit poistaa kuukausiraportin käytöstä tai ottaa sen käyttöön Hallinta-asetukset -ikkunasta. Kun poistat kuukausiraportin käytöstä, Älä näytä kuukausiraportteja automaattisesti -vaihtoehto Nortonin kuukausiraportti -ikkunassa valitaan automaattisesti.

Tietoja kuukausiraportista

Kuukausiraportin tarkastelu

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920750_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011