Automaattisten tehtävien viive

Automaattisten tehtävien viiveen avulla voit viivyttää automaattisia Norton-tehtäviä, jotka suoritetaan tietokoneen käynnistyksen yhteydessä. Tällainen tehtävä on esimerkiksi automaattinen LiveUpdate. Voit määrittää automaattisten tehtävien viiveen, jonka jälkeen Norton 360 Online suorittaa tehtävät.

Jos Nortoniin liittyvät automaattiset tehtävät käynnistyvät tietokoneen käynnistyksen yhteydessä, tietokoneen suorituskyky saattaa hidastua. Kyseisten automaattisten tehtävien käynnistysajan viivyttäminen parantaa tietokoneen suorituskykyä ja tehokkuutta.

Voit esimerkiksi määrittää automaattisten tehtävien viiveeksi 5 minuuttia. Tässä tapauksessa automaattiset tehtävät suoritetaan viisi minuuttia tietokoneen käynnistyksestä. Lyhin käynnistysviive kestää yhden minuutin verran ja pisin viive on 20 minuutin mittainen. Oletusaika on 20 minuuttia.

Saat luettelon automaattisista taustatöistä Nortonin tehtävät -ikkunasta. Automaattisiin tehtäviin kuuluvat:

• Automaattinen LiveUpdate-päivitys

• Varmuuskopiointi <varmuuskopiosarjan nimi>

• Levyn optimointiohjelma

• Joutoajan täydellinen järjestelmäntarkistus

• Joutoajan pikatarkistus

• Insight-optimointitoiminto

• Internet Explorer -historian tyhjennysohjelma

• Internet Explorerin väliaikaisten tiedostojen tyhjennysohjelma

• Norton Community Watch -palvelu

• Norton Insight

• Nopeat päivitykset

• Windows-rekisterin tyhjennysohjelma

• Windowsin väliaikaisten tiedostojen tyhjennysohjelma

• Roskapostin eston ylläpito

• Käyttöoikeuden ylläpito

• Insight-ohjelman ylläpito

• Tuotteiden ylläpito

Tietoja hallinta-asetuksista

Tietoja Nortonin tehtävistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920742_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011