Virransäästötila

Voit säästää akkua virransäästötilan avulla. Tämä tapahtuu niin, että taustatyöt keskeytetään, kun tietokone saa virtaa akusta. Tämä asetus on käytössä oletuksena.

Kun tämä asetus on käytössä, Norton 360 Online havaitsee, että tietokoneessa käytetään akkuvirtaa. Tällöin Norton 360 Online keskeyttää taustatyöt. Taustatöihin kuuluvat Nortoniin liittyvät tehtävät kuten automaattiset virusmäärityspäivitykset, Norton Community Watch -lähetykset ja täydellinen järjestelmäntarkistus. Taustatöitä aletaan jälleen suorittaa, kun tietokoneessa käytetään taas ulkoista virtaa.

Voit tarkastella luetteloa taustatöistä Nortonin tehtävät -ikkunassa. Näet Virtalähde -sarakkeesta, joka sijaitsee Nortonin tehtävät -ikkunassa, minkä tyyppistä virtaa tehtävän suorittamiseen tarvitaan. Norton 360 Online jatkaa taustatöitä, joiden kohdalla Virtalähde -sarakkeessa näkyy akun merkki.

Tietoja Nortonin tehtävistä

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920735_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011