URL-tietojen hallinta

Kirjautumisten muokkaaminen -toiminnolla voit tarkastella URL-osoitetta, jota käytetään tallentamiesi kirjautumisten yhteydessä. Voit tarkastella niiden sivustojen URL-osoitteita, joilla suorittamasi kirjautumiset olet tallentanut Kirjautumisten muokkaamiseen.

Kun tallennat kirjautumisen, voit toimia seuraavasti:

• Pikakäynnistä web-sivuston kirjautumissivu URL-osoitteen avulla

• Vaihda kirjautumisen URL-osoitetta manuaalisesti

Varmista, että vaihtamasi URL-osoite kuuluu samaan toimialueeseen kuin nykyinen URL-osoite.

• Tarkastele tietoja, jotka koskevat päivämäärää ja aikaa, jona olet viimeksi käyttänyt Kirjautumisten muokkaaminen -asetuksia.

Verkkokirjautumissivun pikakäynnistys

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Kirjautumisten muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Kirjautumiset -kohdasta kirjautuminen, jota varten haluat avata sivuston.

Jos olet tallentanut kirjautumisen kansioon, kaksoisnapsauta kansiota ja valitse kirjautuminen.

4. Avaa sivusto napsauttamalla Tiedot -osassa Osoite -kohdan vieressä olevaa URL-osoitetta.

5. Valitse Sulje.

Kirjautumisessa käytettävän URL-osoitteen muuttaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Kirjautumisten muokkaaminen -riviltä Määritä.

3. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan Kirjautumiset -kohdasta kirjautuminen, jota varten haluat avata sivuston.

4. Valitse Tiedot -kohdasta Muuta, joka löytyy Osoite -valinnan vierestä.

5. Kirjoita uusi URL-osoite Päivitä URL-osoite -ikkunan Anna uusi URL-osoite -kenttään.

Varmista, että muutettava URL-osoite on kelvollinen ja että siinä on http-etuliite.

6. Valitse OK.

7. Valitse Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunasta Sulje.

Kirjautumisten muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920718_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011