Norton-tuotteen päivittäminen

Jos tilauksesi on voimassa, voit päivittää nykyisen Norton-tuotteen uusimpaan versioon ilmaiseksi.

Tarkista uuden version saatavuus valitsemalla Norton-tuotteen pääikkunasta Ohje > Uuden version tarkistus. Jos uusi versio on saatavilla, lataa uusi tuote noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. NortonLifeLock suosittelee, että hankit tuotteen uusimman version, sillä se sisältää uusia ja parannettuja ominaisuuksia, joiden avulla suojaat tietokoneen entistä tehokkaammin tietoturvauhilta.

Kun versio on ladattu, Norton-tuotteesi antaa ohjeita sen saumattomaan asennukseen. Varmista, että olet tallentanut kaikki tärkeät tiedot, ennen kuin asennat tuotteen uuden version.

Kun uusi versio on asennettu, tilauksen tila pysyy samana kuin tuotteen aiemmassa versiossa. Esimerkiksi: nykyisen tuoteversion tilausta on jäljellä 200 päivää ja päivität tuotteen uusimpaan versioon. Tällaisessa tapauksessa päivitetyn tuotteen tilaus on voimassa vain 200 päivän ajan.

Päivitys ei ehkä onnistu, jos selain ei ole yhteensopiva eikä näin ollen pysty vaihtamaan tietoja Nortonin palvelimien kanssa. Tuettuja selaimia ovat Internet Explorer 11 ja uudemmat, Chrome 30 ja uudemmat, Firefox 27 ja uudemmat, Safari 7 ja uudemmat sekä Opera 17 ja uudemmat.

Tuotepäivitys eroaa LiveUpdate-sovelluksen käsittelemistä suojauspäivityksistä. Seuraavassa päivitysten väliset pääerot:

• Tuotepäivityksen avulla voit ladata ja asentaa koko tuotteen uuden version.

• Suojauspäivitykset ovat tiedostoja, joiden avulla voit päivittää tuotteet niin, että käytössäsi ovat uusimmat Norton-tuotteen tarjoamat virustorjuntatekniikat.

Vaikka käytössäsi on uusin versio, varmista, että tietokoneessa on kaikki uusimmat suojauspäivitykset. LiveUpdate-sovellus automatisoi suojauspäivitysten lataamisen ja asentamisen. Voit käyttää LiveUpdate -sovellusta tai kytkeä Automaattinen LiveUpdate -toiminnon käyttöön saadaksesi viimeisimmät päivitykset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920708
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/01/2021