Tietoja Nortonin tehtävistä

Nortonin tehtävät -ikkuna sisältää käyttöliittymän, jossa voit tarkastella ja valvoa kaikkia Nortoniin liittyviä taustatöitä. Norton 360 Online suoritaa useimmat taustatyöt, kun tietokone on joutotilassa. Nortonin tehtävät -ikkuna sisältää tietoja taustatöistä, joita Norton 360 Online suorittaa.

Tietoihin kuuluvat:

• Nortonin tehtävän nimi

Voit käyttää kuvaketta, joka ilmestyy taustatyön nimen eteen. Kuvakkeen avulla voit aloittaa tai pysäyttää taustatyön. Voit käynnistää tai pysäyttää taustatyön koska tahansa.

• Nortonin tehtävän aikaleima

Voit tarkastella erilaisia tietoja. Niihin kuuluvat esimerkiksi päivämäärä ja aika, jona taustatyötä on suoritettu edellisen kerran. Tietojen avulla voit päättää, haluatko aloittaa taustatyön vai odottaa, että Norton 360 Online suorittaa taustatyön joutoajalla.

• Nortonin tehtävän kesto

Voit tarkastella, kuinka pitkään Nortonin tehtävää suoritettiin edellisen kerran. Näiden tietojen avulla voit määrittää, kuinka pitkään taustatyön suorittamiseen kuluu aikaa.

• Taustatyö suoritettiin joutoajalla tai taustatyötä ei suoritettu

Tämän tiedon avulla voit määrittää, onko tehtävä jo suoritettu joutoajalla vai pitäisikö se suorittaa.

• Nortonin tehtävän tila

Voit tarkastella tämän tehtävän loppuunsuorittamista koskevia tietoja.

• Nortonin tehtävän käyttämä virtalähde.

Voit määrittää, minkä tyyppistä virtaa kukin Nortonin tehtävä käyttää. Käytä virtalähdekuvakkeen vieressä olevaa Määritä -linkkiä, kun määrität Nortonin tehtäville virtalähteet.

Nortonin tehtävät -ikkunassa voit valvoa seuraavia Norton-tuotteiden tehtäviä:

Automaattinen LiveUpdate-päivitys

Automaattinen LiveUpdate-toiminto tarkistaa automaattisesti määritys- ja ohjelmapäivitykset, kun tietokone on yhteydessä verkkoon.

Automaattinen LiveUpdate-toiminto tarkistaa päivitykset oletusarvoisesti kerran tunnissa.

DefaultSet-varmuuskopiosarjan varmuuskopioiminen

Suorittaa varmuuskopiosarjaan kuuluvien tiedostojen ja tietojen varmuuskopioinnin.

Jos olet luonut useita varmuuskopiosarjoja, kaikki varmuuskopiosarjat näkyvät Nortonin tehtävät -luettelossa. Voit suorittaa tietyn varmuuskopioinnin Nortonin tehtävät -ikkunassa.

Levyn optimointiohjelma

Poistaa tarpeettomat tiedostot ja järjestelee tarpeelliset tiedostot kiintolevyllä tietokoneen suorituskyvyn parantamiseksi.

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tarkistaa koko tietokoneen virusten, vakoiluohjelmien ja erilaisten tietoturva-aukkojen varalta.

Suorittaa myös muita toimintoja, kuten LiveUpdate-päivityksen, tyhjennyksen, levyn optimoinnin ja varmuuskopioinnin.

Insight-optimointitoiminto

Optimoi tietokoneen käynnistysaseman.

Internet Explorer -historian tyhjennysohjelma

Poistaa selaimen historiakansiosta selattujen verkkosivujen luettelon.

Poistaa tietokoneella tehtyjen internet-hakujen jättämät jäljet.

Tilapäiset Internet Explorer -tiedostot

Poistaa tilapäiset tiedostot, jotka ovat jääneet tietokoneen kiintolevylle internet-selailun jälkeen.

Norton Community Watch -palvelu

Norton Community Watch suojaa tietokoneen uusilta mahdollisilta uhilta. Se kerää tietokoneelta tiedot mahdollisista uusista tietoturvauhista ja lähettää ne Symantecille analysoitavaksi. Symantec analysoi tiedot tunnistaakseen uudet uhat ja korjatakseen ne.

Norton Insight

Sallii tietokoneella olevien tiedostojen älykkään tarkistuksen. Se parantaa Norton 360 Online -tarkistuksen suorituskykyä niin, että voit tarkistaa vähemmän tiedostoja vaarantamatta tietokoneen turvallisuutta.

Norton Insight antaa tietoja tärkeistä tiedostoista, jotka ovat käytettävissä tietokoneella. Voit tarkastella esimerkiksi tiedoston allekirjoitusta ja asentamispäivämäärää. Voit myös tarkastella tiedoston luottamustasoa, yhteisökäyttöä, resurssien käyttöä ja alkuperää.

Pulssipäivitykset

Pulssipäivitykset tarkistavat määrityspäivitykset viiden minuutin välein ja lataavat virtautetut virusmääritykset. Pulssipäivityksillä tietokonetta päivitetään täysien päivitysten aikana, jotka LiveUpdate lataa automaattisesti aina muutaman tunnin välein. Varmista, että Pulssipäivitykset-valinta on käytössä. Se suojaa sinua viimeisimmiltä uhilta ilman, että se heikentää järjestelmän suorituskykyä tai häiritsee toimintaasi internetissä.

Pikatarkistus

Tarkistaa tietokoneen tärkeät sijainnit, joihin pesiytyy usein viruksia ja muita tietoturvauhkia.

Pikatarkistus vie vähemmän aikaa kuin täydellinen järjestelmäntarkistus, koska koko tietokonetta ei tarkisteta.

Windows-rekisterin tyhjennysohjelma

Poistaa Windows-rekisteristä virheelliset ja vanhentuneet merkinnät, jotka voivat aiheuttaa virheitä.

Windowsin tilapäisten tiedostojen tyhjennysohjelma

Poistaa ohjelmia asennettaessa tai päivitettäessä Windowsin tilapäisten tiedostojen kansioon jääneet tarpeettomat tiedostot.

Seuraavat harmaina näkyvät tehtäväkategoriat suoritetaan taustalla järjestelmän suorituskyvyn ja suojauksen parantamiseksi. Voit tarkastella ainoastaan viimeisimmän suorituskerran tietoja seuraavista tehtävistä.

Identity Safen ylläpito

Suorittaa Identity Safeen liittyviä ylläpitotehtäviä taustalla. Tehtäviin kuuluvat Identity Safe -profiilin tilastojen lähettäminen ja suosikkikuvakkeiden lataaminen.

Roskapostin eston ylläpito

Suorittaa roskapostin estoon liittyviä ylläpitotehtäviä taustalla. Tehtäviin kuuluu yhteystietojen ja roskapostin eston suodattimien päivittäminen.

Käyttöoikeuden ylläpito

Suorittaa käyttöoikeuteen liittyviä ylläpitotehtäviä taustalla.

Insight-ohjelman ylläpito

Suorittaa Norton Insight -ohjelmaan liittyviä ylläpitotehtäviä taustalla. Tehtäviin kuuluu tietokoneella olevien tiedostojen vakauden ja luottamustason tietojen ylläpitäminen.

Tuotteiden ylläpito

Suorittaa Norton 360 Online -tuotteeseen liittyviä ylläpitotehtäviä taustalla. Tehtäviin kuuluvat asennuslokien tyhjentäminen ja kootun palomuurisäännön uudelleentarkistaminen.

Voit määrittää joutoaikakatkaisun keston taustatyötä koskevien tietojen tarkastelun ja valvomisen lisäksi. Kun joutoaikakatkaisulle määritetty kesto saavutetaan, Norton 360 Online määrittää tietokoneen käyttämättömäksi ja suorittaa taustatyöt. Voit käyttää Joutoaikalaskenta -palkkia, kun haluat varmistaa, että tietokoneesi tila on muutettu käyttämättömäksi.

Voit myös ottaa manuaalisesti käyttöön hiljaisen tilan määritetyn mittaiseksi ajaksi.

Tuotteen Norton 360 Online taustatöiden valvonta

Joutoaikakatkaisun keston määrittäminen

Tietoja tuotteesta System Insight