Tuotteen Norton 360 Online taustatöiden valvonta

Nortonin tehtävät -ikkuna sisältää tiedot taustatöistä, joita Norton 360 Online suorittaa. Lisäksi voit tarkastella ja valvoa taustatöitä ikkunan avulla. Norton 360 Online suoritaa useimmat taustatyöt, kun tietokone on joutotilassa. Kun kaikki taustatyöt suoritetaan tietokoneen ollessa joutoajalla, tietokoneen suorituskyky voidaan pitää korkeana silloin, kun se on käytössä. Voit kuitenkin käynnistää tai pysäyttää tehtävän manuaalisesti koska tahansa. Voit myös määrittää joutoaikakatkaisun keston. Kun joutoaikakatkaisulle määritetty kesto saavutetaan, Norton 360 Online määrittää tietokoneen käyttämättömäksi ja suorittaa taustatyöt. Voit käyttää joutoaikalaskennan riviä ja varmistaa, että tietokoneesi tila on muutettu käyttämättömäksi. Saat myös tietokoneen suorituskykyä koskevat tiedot suoritin- ja muistikaaviosta.

Voit valvoa taustatöitä seuraavasti:

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

2. Valitse Suorituskyky -ikkunasta Nortonin tehtävät.

3. Tarkastele Nortonin tehtävät -ikkunassa taustatöitä koskevia tietoja.

4. Tee jompikumpi seuraavista:

• Suorita taustatyö napsauttamalla Suorita-kuvaketta, joka ilmestyy taustatyön nimen eteen.

• Pysäytä käynnissä oleva taustatyö napsauttamalla Pysäytä-kuvaketta, joka ilmestyy taustatyön nimen eteen.

5. Valitse Sulje.

Tietoja Nortonin tehtävistä

Joutoaikakatkaisun keston määrittäminen

Tietoja tuotteesta System Insight