Tietoturvavaatimus

Download Insight antaa tietoa minkä tahansa ladatun ja suoritettavan tiedoston mainetasosta. Download Insight -palvelun antamista mainetiedoista ilmenee, onko ladatun tiedoston asentaminen turvallista. Voit käyttää näitä tietoja kun päätät, minkä toimenpiteen haluat tehdä tiedostolle. Voit suorittaa tai asentaa suoritettavan tiedoston, perua tiedoston asennuksen tai poistaa tiedoston tietokoneelta.

Voit käyttää Lataustiedot -valintaa Download Insight -palvelun käyttöönottamiseksi tai käytöstä poistamiseksi. Tämä asetus on käytössä oletuksena. Download Insight saatetaan joskus haluta poistaa käytöstä. Näin on esimerkiksi silloin, kun haluat ladata epäturvallisen tiedoston. Tällöin Lataustiedot on poistettava käytöstä, jotta Norton 360 Online sallii tiedoston lataamisen eikä poista sitä tietokoneelta.

Download Insight -palvelun käytöstä poistaminen heikentää tietokoneen suojaustasoa internetistä ladattuja haittaohjelmia vastaan. Kun siis poistat käytöstä Download Insight -ohjelman, varmista, että se on poistettu käytöstä ainoastaan tilapäisesti. Tietoturvavaatimus -ikkunan avulla voit poistaa käytöstä Download Insight -ohjelman määritetylle ajankohdalle. Voit valita tämän ikkunan pudotusvalikosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa Download Insight -palvelun käytöstä.

Download Insight voidaan myös kytkeä päälle manuaalisesti suojauksen parantamiseksi, jos saat halutun tehtävän suoritettua ennen määritettyä aikaa.

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Lataustietojen käytöstä poisto tai käyttöönotto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920677_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/02/2011