Download Insight -palvelun täysi raportti- ja -asetusten määrittäminen

Download Insight -palvelun täysi raportti -asetuksella voit määrittää, milloin ja minkätyyppisille tiedostoille näytetään sopivan toiminnon valintakehotus. Voit esimerkiksi määrittää niiden ladattujen tiedostojen tyypin, joille suoritettavista toimista Download Insight kysyy. Voit myös valita, kuinka usein sopivia toimia koskevien kehotteiden on tultava näkyviin.

Voit käyttää seuraavia asetuksia Download Insight -palvelun täyden raportin määrittämiseen:

Aina

Kun Download Insight -palvelun täyden raportin -asetukseksi määritetään Aina, Download Insight kehottaa valitsemaan sopivan toiminnon, jos kyseessä on turvallinen tai tuntematon tiedosto. Tässä tapauksessa Download Insight -ikkuna tulee näkyviin aina, kun yrität käynnistää ladattua tiedostoa, jonka maineluokitus on turvallinen tai tuntematon. Tässä ikkunassa voit tarkastella tiedostoa koskevia tietoja ja tiedostoon kohdistettavien toimintojen vaihtoehtoja.

Jos kyseessä on vaarallinen tiedosto, Norton 360 Online luokittelee sen uhaksi ja poistaa sen.

Vain todistamattomat

Jos Download Insight -palvelun täyden raportin asetukseksi määritetään Vain todistamattomat, Download Insight kehottaa valitsemaan sopivan toiminnon vain, kun kyseessä on tuntematon tiedosto. Tässä tapauksessa Download Insight -ikkuna tulee näkyviin aina, kun yrität käynnistää ladattua tiedostoa, jonka maineluokitus on tuntematon. Tässä ikkunassa voit tarkastella tiedostoa koskevia tietoja ja tiedostoon kohdistettavien toimintojen vaihtoehtoja.

Valinta Download Insight -palvelun täysi raportti on määritetty oletuksena asetukselle Vain todistamattomat. Tässä tapauksessa Norton 360 Online sallii turvallisten tiedostojen suorittamisen kehottamatta valitsemaan sopivaa toimintoa. Jos kyseessä on vaarallinen tiedosto, Norton 360 Online luokittelee sen uhaksi ja poistaa sen.

Ei koskaan

Kun Download Insight -palvelun täysi raportti -asetukseksi määritetään Ei koskaan, Download Insight ei kehota valitsemaan sopivaa toimintoa millekään tiedostolle. Tällöin Download Insight -ikkuna ei tule näkyviin, kun mitä tahansa ladattua tiedostoa käynnistetään.

Jos kyseessä on vaarallinen tiedosto, Norton 360 Online luokittelee sen uhaksi ja poistaa sen.

Estettyjä ilmoituksia ja toimintotietoja voi tarkastella milloin tahansa tietoturvahistoriassa.

ja Näytä raportti tiedostoja käynnistettäessä -asetusten määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Tee jokin seuraavista toimenpiteistä Lataustiedot -kohdan Luvattoman käytön esto ja selaimen suojaus -välilehdellä olevalla Download Insight -palvelun täysi raportti -rivillä:

• Jos haluat, että Download Insight kehottaa valitsemaan turvallisille ja tuntemattomille tiedostoille sopivan toiminnon, siirry Download Insight -palvelun täysi raportti -kytkin Aina -asentoon.

• Jos haluat, että Download Insight kehottaa valitsemaan sopivan toiminnon vain tuntemattomille tiedostoille, siirrä Download Insight -palvelun täysi raportti -kytkin Vain todistamattomat -asentoon.

• Jos haluat, että Download Insight ei kehota valitsemaan sopivan toimintoa millekään tiedostoille, siirrä Download Insight -palvelun täysi raportti -kytkin Ei koskaan -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä ja valitse sen jälkeen Sulje.

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Lataustietojen käytöstä poisto tai käyttöönotto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920646_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011