Lataustietojen käytöstä poisto tai käyttöönotto

Download Insight toiminto suojaa tietokonetta vaarallisilta tiedostoilta, joita saatat suorittaa sen jälkeen, kun olet ladannut tiedoston tuettua verkkoselainta käyttämällä. Lataustiedot on käytössä oletuksena. Download Insight antaa tietoa minkä tahansa ladatun ja suoritettavan tiedoston mainetasosta. Download Insight -palvelun antamista mainetiedoista ilmenee, onko ladatun tiedoston asentaminen turvallista.

Joskus saattaa olla tarpeen poistaa Download Insight käytöstä. Näin on esimerkiksi silloin, kun haluat ladata vaarallisen tiedoston. Tällöin Download Insight on poistettava käytöstä, jotta Norton 360 Online sallii tiedoston lataamisen poistamatta sitä tietokoneelta.

Voit käyttää Lataustiedot -valintaa Download Insight -palvelun käyttöönottamiseksi tai käytöstä poistamiseksi.

Lataustiedot -toiminnon poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Siirrä Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehden Lataustiedot -rivillä Käytössä/Ei käytössä -kytkintä oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

5. Valitse Tietoturvavaatimus -valintaikkunan Valitse kesto -pudotusvalikosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa Download Insight -palvelun käytöstä. Valitse sen jälkeen OK.

6. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä ja sitten valitse Sulje.

Lataustiedot -palvelun käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Siirrä Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehden Lataustiedot -rivillä Käytössä/Ei käytössä -kytkintä vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä ja sitten valitse Sulje.

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920640_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011