Tietoja Identity Safen varastojen luomisesta

Identity Safe auttaa hallitsemaan luottamuksellista tietoa ja antaa lisäsuojauksen, kun suoritat verkkomaksutapahtumia. Lukuisat Identity Safe -toiminnot takaavat turvallisen tallennuspaikan henkilökohtaisille tiedoille, kuten osoitteelle, kirjautumistiedoille, salasanoille ja luottokorttitiedoille.

Voit luoda Identity Safen avulla jokaiselle Windows-käyttäjätilille yhden paikallisen varaston.

Voit luoda Identity Safen varastot Asetukset -ikkunan Identiteetin suojaus -kohdan Identity Safe -osassa.

Tietoja Identity Safen varastoista

Kirjautumisten tuominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920634_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011