Tietoja Identity Safen varastoista

Voit luoda yhden paikallisen varaston jokaiselle Windows-käyttäjätilille tietokoneella. Tallennetut tiedot ja määritetyt Identity Safen asetukset koskevat yksinomaan tätä paikallista varastoa. Et pääse käsiksi tietoihin, jotka olet tallentanut yhdeltä Windows-käyttäjätililtä ja pyrit käyttämään niitä toiselta Windows-käyttäjätililtä. Tällä tavalla Identity Safe suojaa arkaluonteisia tietojasi väärinkäytöltä, kun tietokoneella on useita käyttäjiä.

Symantec suosittelee erillisten salasanalla suojattujen Windows-käyttäjätilien luontia, jos haluat jakaa tietokoneen useiden käyttäjien kesken.

Jos olet tallentanut Identity Safe -tietoja ulkoisille asemille aiemmassa Norton 360 Online -versiossa, voit muuntaa siirrettävän profiilin paikalliseksi varastoksi. Kun yhdistät ulkoisen aseman tietokoneeseen, voit yhdistää siirrettävän profiilin Identity Safe -tiedot Identity Safe -valikon Norton-työkaluriviltä. Voit yhdistää siirrettävän profiilin tiedot paikalliseen varastoon.

Kirjautumisten tallentamisen, korttien, ilmoitusten ja vastaavien toimintojen lisäksi voit tehdä seuraavat toiminnot Identity Safe -varaston avulla:

• Tuo Identity Safe -tiedot varmuuskopioidusta tiedostosta. Voit myös tuoda tiedot tuotteen vanhemmassa versiossa tallennetusta siirrettävästä profiilista nykyiseen versioon.

• Vie Identity Safe -tiedot .DAT-tiedostoon.

• Palauta Identity Safe.

Tietoja Identity Safen varastojen luomisesta

Paikallisen varaston luominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920623_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/04/2011