Tietoturva-aukkoja sisältävien ohjelmien luettelojen tarkastelu

Tietoturva-aukkojen suojaus -ikkunan avulla voit tarkastella laajaa luetteloa ohjelmista, jotka sisältävät tunnettuja tietoturva-aukkoja. Norton 360 Online suojaa tietokonetta näiltä uhilta.

Voit tarkastella ohjelman nimeä, toimittajaa, tietoturva-aukkojen määrää ja muita ohjelmia koskevia tietoja. Saat myös lisätietoa tietoturva-aukoista napsauttamalla ohjelman nimeä.

Tietoturva-aukkoja sisältävien ohjelmien luettelon tarkastelu

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tehtävät.

2. Valitse Tarkista tietoturva-aukkojen suojaus Tehtävät -ikkunan kohdassa Yleiset tehtävät.

3. Kun olet lopettanut luettelon tarkastelun, valitse Sulje.

Tietoja tietoturva-aukkojen suojauksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920614_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 14/03/2011