Päivitä URL-osoite

Identity Safen avulla voit vaihtaa URL-osoitteen web-kirjautumissivulle, jolle olet tallentanut kirjautumiset. Käytä Päivitä URL -ruutua, jotta voit vaihtaa web-kirjautumissivun URL-osoitteen. URL-osoite, jonka päivität, olisi kuuluttava samaan toimialueeseen kuin nykyisen URL-osoitteen. Jos esimerkiksi nykyinen URL-osoite on http://www.symantec.com ja haluat vaihtaa sen, voit vaihtaa sen seuraavasti: http://www.symantec.com/norton/support.jsp. Et kuitenkaan voi vaihtaa URL-osoitetta muotoon http://www.symantec.edu.

Varmista, että antamasi URL-osoite vastaa vaihdettavan web-sivun URL-osoitetta.

URL-tietojen hallinta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920601_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/07/2009