Optimoidaan käynnistysasema

Valinnan Optimoi avulla voit optimoida käynnistysaseman ja parantaa tietokoneen käynnistysaikaa. Käynnistysaseman optimointi maksimoi käytettävissä olevan vapaan tilan siten, että pirstoutuneet tiedostot järjestellään viereisiksi tai yhtenäisiksi klustereiksi. Kun kiintolevyn lukupää käyttää kaikkia tiedostotietoja yhdessä sijainnissa, tiedosto luetaan muistiin nopeammin.

Kun käytät Optimoi -valintaa Windows XP:ssä, Norton 360 Online optimoi ainoastaan käynnistysaseman (esimerkiksi C:\Windows). Näin ollen se kuluttaa vähemmän aikaa optimoinnin loppuunsuorittamiseen. Jos kuitenkin käytät Optimoi -valintaa Windows Vistassa tai Windows 7:ssä, Norton 360 Online optimoi aseman, joka sisältää käynnistysaseman. Näin ollen se kuluttaa vähemmän aikaa optimoinnin loppuunsuorittamiseen.

Voit käyttää Optimoi -valintaa suojauksen tilakaavion yläosassa. Kaavio sijaitsee Suorituskyky -ikkunassa. Voit optimoida käynnistysaseman manuaalisesti Insight-optimointi -toiminnolla, joka on Nortonin tehtävät -ikkunassa. Nortonin tehtävät -ikkunassa taustalla suoritettavien töiden Insight-optimointi -rivillä näkyvät käynnistysaseman optimoinnin tiedot. Voit tarkastella aikaleimausta, kestoa, taustatöiden tilaa ja muita tietoja.

Käynnistysaseman optimointi Suorituskyky-ikkunassa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

2. Napsauta valintaa Optimoi, joka sijaitsee suojauksen tilakaavion yläosassa Suorituskyky -ikkunassa.

Käynnistysaseman optimointi Nortonin tehtävät -ikkunassa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

2. Valitse Suorituskyky -ikkunasta Nortonin tehtävät.

3. Napsauta Nortonin tehtävät -ikkunan Nortonin tehtävät -sarakkeesta Suorita-kuvaketta, joka on Insight-optimoinnin kohdalla.

Tietoja optimoinnista

Tietoja Joutoaikaoptimointi-toiminnosta

Tietoja tuotteesta System Insight

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920585_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/09/2011