Uusi kirjautuminen

Voit lisätä manuaalisesti kirjautumistiedot verkkosivustolle Identity Safen Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa. Voit lisätä kirjautumistiedot manuaalisesti Luo uudet kirjautumistiedot -valinnalla Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa.

Jos haluat lisätä kirjautumistiedot verkkosivustolle, kirjoita Uusi kirjautuminen -valintaikkunaan sen sivun URL-osoite, jolla haluat käyttää kyseistä kirjautumista.

Varmista, että lisäät sivuston nimen eteen etuliitteen http://.

Uusi kirjautuminen -valintaikkunassa näkyy oletuksena URL-osoite http://www.example.com/. Voit korvata tämän URL-osoitteen haluamallasi osoitteella.

Kun olet kirjoittanut URL-osoitteen, Identity Safe kehottaa sinua antamaan kirjautumisen yhteydessä käytettävän käyttäjätunnuksen ja salasanan. Voit lisätä kirjautumisen manuaalisesti, jos annat sitä varten käyttäjänimen. Jos et lisää käyttäjänimeä, Identity Safe ei tallenna antamaasi URL-osoitetta tai kirjautumisnimeä.

Kirjautumisten muokkaaminen

URL-tietojen hallinta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920574_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 11/03/2011