Tunnistetaan resursseja kuluttavia prosesseja

Voit napsauttaa mitä tahansa kohtaa suoritin- tai muistikäyttöä esittävässä kaaviossa. Näyttöön ilmestyy luettelo kolmesta eniten tietokoneen resursseja kyseisenä ajankohtana kuluttaneesta prosessista. Napsauta luettelossa olevaa prosessia, jos haluat siitä lisätietoja. Luettelo sijaitsee File Insight -ikkunassa.

Resursseja kuluttavien prosessien tunnistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

2. Tee Suorituskyky -ikkunassa jokin seuraavista:

• Tarkastele suoritinkaaviota napsauttamalla Suoritin -välilehteä.

• Tarkastele muistikaaviota napsauttamalla Muisti -välilehteä.

3. Saat listan resursseja kuluttavista prosesseista napsauttamalla mitä tahansa kohtaa kaaviossa.

4. Napsauta File Insight -ikkunassa prosessin nimeä, niin saat siitä lisätietoja.

Tietoja suoritinkaaviosta ja muistikaaviosta

Suoritinkaavion ja muistikaavion tarkasteleminen

Haetaan suorittimen ja muistin käytön historiatiedot

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920570_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/09/2011