Haetaan suorittimen ja muistin käytön historiatiedot

Toiminnon Lähennä valinnat sisältävät myös suoritin- ja muistikaavion historiatiedot. Jos esimerkiksi valitset 1P, Norton 360 Online näyttää suoritin- tai muistikaavion tiedot edelliseltä päivältä.

Suorittimen tai muistin käyttöä koskevien historiatietojen tarkasteleminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

2. Tee Suorituskyky -ikkunassa jokin seuraavista:

• Tarkastele suoritinkaaviota napsauttamalla Suoritin -välilehteä.

• Tarkastele muistikaaviota napsauttamalla Muisti -välilehteä.

3. Tee jompikumpi seuraavista:

• Hae edellisen päivän historiatiedot napsauttamalla 1P.

• Hae edellisen viikon historiatiedot napsauttamalla 1V.

• Hae edellisen kuukauden historiatiedot napsauttamalla 1K.

Tietoja suoritinkaaviosta ja muistikaaviosta

Suoritinkaavion ja muistikaavion tarkasteleminen

Tunnistetaan resursseja kuluttavia prosesseja

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920567_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011