Järjestelmätoimintojen tietojen tarkastelu

System Insight -ohjelman avulla voit tarkastella Suorituskyky -ikkunassa tietoja järjestelmätoiminnoista, joita olet suorittanut tai joita on tehty viimeisen kolmen kuukauden aikana. Toiminnot sisältävät sovellusten asennukset, sovellusten lataukset, levyn optimoinnit, uhkahavainnot, suorituskykyilmoitukset tai pikatarkistukset. Saat tämän ja kahden edellisen kuukauden tiedot tapahtumakaavion yläosassa olevien välilehtien avulla. Jokainen toiminto esitetään kuvakkeena tai raitana tapahtumakaaviossa, joka sijaitsee Suorituskyky -ikkunan yläosassa. Jokaisen kuvakkeen tai raidan kuvaus näkyy kaavion alapuolella. Kun siirrät osoittimen kuvakkeen kohdalle, näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna. Se sisältää tietoja toiminnosta. Tiedot sisältävät päivämäärän, jona toiminto suoritettiin ja kyseisenä päivänä suoritettujen samanlaisten toimintojen määrän. Löydät lisätietoja toiminnosta Tarkastele tietoja -linkistä, joka sijaitsee Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Järjestelmätoimintojen tietojen tarkastelu

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

2. Tarkastele tietoja napsauttamalla haluamasi kuukauden välilehteä tapahtumakaavion yläosassa, joka sijaitsee Suorityskyky -ikkunassa.

3. Siirrä tapahtumakaaviossa osoitin toimintoa ilmaisevalle kuvakkeelle tai raidalle.

4. Näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna, jonka jälkeen voit tarkastella kyseisen toiminnon tietoja.

5. Jos Tarkastele tietoja -valinta ilmestyy näkyviin ponnahdusikkunassa, valitse Tarkastele tietoja, jotta voit tarkastella lisätietoja Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Tietoja järjestelmätoimintojen valvonnasta

Tietoja tuotteesta System Insight

Tietoja tietoturvahistoriasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920554_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/03/2011