Tietoja järjestelmätoimintojen valvonnasta

System Insight näyttää tietoja tärkeistä järjestelmätoiminnoista, joita suoritettiin tai joita on tapahtunut viimeisen kolmen kuukauden ajan. System Insight näyttää kyseiset tiedot Suorituskyky -ikkunassa. Jokainen toiminto esitetään kuvakkeena tai raitana tapahtumakaaviossa, joka sijaitsee Suorituskyky -ikkunan yläosassa. Jokaisen kuvakkeen tai raidan kuvaus näkyy kaavion alapuolella. Saat nykyisen ja kahden edellisen kuukauden tiedot kaavion yläosassa olevien välilehtien avulla. Toimintoihin kuuluvat:

Asennukset

Sisältää tiedot asennuksista, joita olet suorittanut järjestelmässä kolmen viimeisen kuukauden ajan.

Tiedot sisältävät tiedot sovelluksesta, jonka asensit, asennuspäivämäärän ja kyseisenä päivämääränä tehtyjen asennusten lukumäärän yhteensä.

Lataukset

Sisältää tiedot sovellusten latauksista, joita olet suorittanut järjestelmässä kolmen viimeisen kuukauden ajan.

Tiedot sisältävät päivämäärän, jona latasit tiedoston ja kyseisenä päivämääränä tehtyjen latausten yhteislukumäärän. Näet lisätietoja ladatusta tiedostosta tiedostonimilinkkiä napsauttamalla. Tietoihin kuuluvat esimerkiksi Download Insight -raportti, tiedostonimi, mainetaso ja suositeltu toiminto.

Optimoitu

Sisältää tiedot optimoinneista, joita olet suorittanut järjestelmässä kolmen viimeisen kuukauden ajan.

Havainnot

Sisältää tiedot uhkien havaitsemistoiminnoista, joita Norton 360 Online on suorittanut järjestelmässä kolmen viimeisen kuukauden ajan.

Tietoihin kuuluvat päivämäärä, jona Norton 360 Online havaitsi uhan ja uhkien kokonaislukumäärä, jotka Norton 360 Online havaitsi kyseisenä päivämääränä. Tarkastele tietoja -linkki sisältää ylimääräisä tietoja riskistä, kuten riskin vaikutukset ja riskin alkuperä. Tiedot sisältävät myös tiedot toiminnosta, jonka uhkaohjelma suoritti järjestelmässä ja niin ikään tiedot toiminnosta, jota Symantec suosittelee uhan poistamiseksi.

Hälytykset

Sisältää tiedot suorituskykyilmoituksista, jotka Norton 360 Online on näyttänyt viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Tiedot sisältävät valvontapäivämäärän ja luotujen suorituskykyilmoitusten lukumäärän. Tarkastele tietoja -linkkiä napsauttamalla saa näkyviin tietoja suorituskykyyn liittyvistä toiminnoista, ohjelman nimen ja sijainnin sekä tietoja järjestelmän resurssien käytöstä.

Pikatarkistukset

Sisältää tiedot pikatarkistuksista, joita Norton 360 Online on suorittanut järjestelmässä kolmen viimeisen kuukauden ajan.

Tiedot sisältävät päivämäärän, jona pikatarkistus suoritettiin, ja kyseisenä päivänä suoritettujen pikatarkistusten määrän. Tarkastele tietoja -linkki sisältää lisätietoja, kuten tarkistusajankohdan, tarkistettujen kohteiden yhteislukumäärän, havaittujen riskien yhteislukumäärän, ratkaistujen riskien yhteislukumäärän ja suositellun toiminnon.

Järjestelmätoimintojen tietojen tarkastelu

Tietoja optimoinnista

Tietoja tuotteesta System Insight

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920551_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/03/2011