Siirrytään Suorituskyky -ikkunaan

System Insight tarjoaa keskitetysti sijainnin, jossa voit tarkastella ja valvoa järjestelmän toimintaa. System Insight näyttää kyseiset tiedot Suorituskyky -ikkunassa. Voit käyttää Suorituskyky -ikkunaa yksityiskohtien tarkasteluun tärkeistä järjestelmän toiminnoista, suorittimen ja muistin käytöstä ja Nortonin käyttöön liittyvistä taustatöistä. Voit myös tarkastella Norton Insightiä koskevia lisätietoja ja eheyttää käynnistysaseman.

Pääset käyttämään Suorituskyky -ikkunaa seuraavalla tavalla:

• Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

Tietoja tuotteesta System Insight

Tietoja suoritinkaaviosta ja muistikaaviosta

Tietoja järjestelmätoimintojen valvonnasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920548_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/03/2011