Tietoja tuotteesta System Insight

Norton 360 Online valvoo tietokonetta jatkuvasti, jotta se voi toimia ongelmattomasti ja jotta sen suorituskyky voidaan pitää korkeana. Norton 360 Online tarkistaa jatkuvasti tietokoneesi tärkeimpiä alueita. Näitä ovat esimerkiksi muisti, rekisteriavaimet ja käynnissä olevat prosessit. Se valvoo tärkeitä toimintoja, esimerkiksi yleisiä tiedostotoimintoja, verkkoliikennettä ja internetin selailua. Lisäksi Norton 360 Online takaa, että sen toiminnot eivät heikennä tietokoneen yleistä suorituskykyä.

System Insight tarjoaa keskitetysti sijainnin, jossa voit tarkastella ja valvoa toimintoja, joita suoritat järjestelmässä. System Insight näyttää kyseiset tiedot Suorituskyky -ikkunassa.

Voit käyttää Suorituskyky -ikkunaa seuraaviin toimintoihin:

• Voit tarkastella tärkeiden järjestelmätoimintojen kuukausittaisia tietoja. Nämä voivat olla suorittamiasi toimintoja tai toimintoja, joita on tehty viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Ikkunan yläosasta löytyvä tapahtumakaavio sisältää kuvaesityksen tärkeistä järjestelmätoiminnoista. Toiminnot sisältävät sovellusten asennukset, sovellusten lataukset, levyn optimoinnit, uhkahavainnot, suorituskykyilmoitukset tai pikatarkistukset. Kaavio esittää toiminnot kuvakkeena tai raidan muodossa. Kaikkien kuvakkeiden tai raitojen kuvaus löytyy kaavion alaosasta. Kun siirrät osoittimen kuvakkeen kohdalle, näyttöön ilmestyy ponnahdusikkuna. Se sisältää tietoja toiminnosta. Voit tarkastella toimintoa koskevia lisätietoja ponnahdusikkunasta löytyvästä Tarkastele tietoja -linkistä Tietoturvahistoria -ikkunassa. Saat nykyisen ja kahden edellisen kuukauden tiedot kaavion yläosassa olevien välilehtien avulla.

• Tiedostojen järjesteleminen uudelleen tietokoneessa.

Järjestelmän optimointi lisää käytettävissä olevaa vapaata tilaa levyllä niin, että tiedostot ryhmitellään niiden käyttötavan mukaisesti. Voit eheyttää järjestelmän tapahtumakaavion yläosassa olevan Optimoi -valinnan avulla.

• Tarkastele ja analysoi, miten Norton 360 Online vaikuttaa tietokoneen suorituskykyyn.

Ikkunan alaosassa sijaitseva Suorituskyky-kaavio sisältää graafisen kuvauksen suoritinkäytöstä ja muistin käytöstä. Suoritin -välilehti sisältää kaavion, josta näet tiedot yleisestä suoritinkäytöstä ja Nortonin käytön yhteydessä tapahtuneesta suoritinkäytöstä. Kun napsautetaan mitä tahansa kohtaa suoritinkäyttöä ja muistikäyttöä esittävässä kaaviossa, Norton 360 Online tuo näyttöön luettelon prosesseista, jotka kuluttavat eniten resursseja juuri silloin. Se myös näyttää jokaisen prosessin käyttöprosentin. Napsauta luettelossa olevaa prosessia, jos haluat siitä lisätietoja. Luettelo sijaitsee File Insight -ikkunassa. Muisti -välilehti sisältää kaavion, josta näet tiedot yleisestä muistin käytöstä ja Nortonin käytön yhteydessä tapahtuneesta muistin käytöstä. Voit valita jonkin Lähennä -toiminnoista, jotta saat suurennetun näkymän tai vanhoja tietoja kaavioista.

• Voit tarkastella lisätietoja töistä, jotka liittyvät Nortoniin ja jotka ovat käynnissä taustalla.

Nortonin tehtävät -ikkuna sisältää lisätietoja, joihin kuuluvat esimerkiksi aikaleimaus, kesto ja taustalla olevien töiden tila. Lisätiedot sisältävät myös tietoa siitä, minkä tyyppistä virtaa työ tarvitsee ja onko työtä suoritettu joutoajalla. Voit valita eri virtalähteitä taustalla suoritettaville töille. Voit myös käynnistää tai sulkea taustatyön koska tahansa.

• Tunnettujen turvallisia ja vaarallisia tiedostoja koskevien tietojen tarkastelu

Näet Norton Insight Network -ikkunassa kaikkien niiden tiedostojen yhteismäärän, jotka Symantec analysoi Norton-yhteisössä. Sieltä näkee myös yhteisössä tietoja jakamassa olevien tietokoneiden kokonaismäärän. Voit tarkastella tietokoneella käytettävissä olevien luotettujen tiedostojen määrää.

• Tärkeiden tiedostojen lisätietojen katselu

Norton Insight - sovellusten luokitus -ikkuna sisältää tietoja tärkeiden tiedostojen luottamustasosta, levinneisyydestä, yhteisön ja resurssien käytöstä sekä vakausluokituksesta.

Suorituskyvyn valvonta -asetuksen avulla voit valvoa tietokoneen suorituskykyä. Kun haluat käyttää Suorituskyvyn valvonta -asetusta, siirry Norton 360 Online -ohjelman pääikkunaan ja valitse Asetukset > Hallinta-asetukset > Suorituskyvyn valvonta.

Siirrytään Suorituskyky -ikkunaan

Tietoja järjestelmätoimintojen valvonnasta

Tietoja suoritinkaaviosta ja muistikaaviosta

Tietoja suorituskykyilmoituksista

Tietoja optimoinnista

Tietoja Nortonin tehtävistä

Tietoja Norton Insightista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23920532_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 16/09/2011