Tietoturva-aukkojen suojaus

Tietoturva-aukkojen suojaus on luvattoman käytön eston komponentti. Tietoturva-aukkojen suojaus sisältää tietoa tietokoneella mahdollisesti olevien ohjelmien alttiudesta hyökkäyksille. Se sisältää myös tietoa tunnetuista hyökkäyksistä, joilta ohjelmia suojellaan.

Tietoturva-aukot ovat ohjelmistoissa tai käyttöjärjestelmässä olevia virheitä, jotka heikentävät järjestelmän yleistä tietoturvaa. Väärin tehdyt tietokoneen tai tietoturvan määritykset aiheuttavat myös tietoturva-aukkoja. Ulkoiset hyökkääjät käyttävät hyväkseen näitä tietoturva-aukkoja ja suorittavat haitallisia toimenpiteitä tietokoneella. Esimerkkejä tietoturvahyökkäyksista ovat näppäimen painallusten tallentaminen ja hakkerointi. Kyseiset hyökkäykset voivat hidastaa tietokoneen suorituskykyä, aiheuttaa ohjelmavirheen tai saattaa henkilökohtaiset tiedot hakkerien ulottuville.

Norton 360 Online sisältää allekirjoituksiin perustuvia ratkaisuja, joilla tietokone voidaan suojata yleisimmiltä internet-hyökkäyksiltä. Hyökkäysallekirjoitukset sisältävät tietoja, joista havaitaan hyökkääjän yritys käyttää hyväkseen käyttöjärjestelmän tai tietokoneohjelmien tunnettuja tietoturva-aukkoja. Tuotteeseen Norton 360 Online kuuluva Luvattoman käytön esto -ohjelma tukeutuu kattavaan hyökkäysallekirjoitusten luetteloon havaitessaan ja estäessään epäilyttävää toimintaa verkossa.

Tietoturva-aukkojen suojaus -ohjelmalla voit vertailla tietoturva-aukkoja, joilta tietokone on suojattu, ja kyseisiä tietoturva-aukkoja mahdollisesti sisältäviä ohjelmia, erityisesti tietoturva-aukkojen ja ohjelmien välisiä vastaavuuksia. Näet Tietoturva-aukkojen suojaus -ikkunasta luettelon tietoturva-aukkoja sisältävistä sovelluksista lisätietoineen.

Näet ikkunassa näkyvistä valinnoista tietoturva-aukkoja sisältävien sovellusten tiedot.

Toimittaja

Näyttää sovelluksen toimittajan nimen

Ohjelma

Näyttää sovelluksen nimen

Lukumäärä

Näyttää tietoturva-aukot, jotka voivat vaikuttaa sovelluksen toimintaan

Saat lisätietoa tietoturva-aukoista napsauttamalla sovelluksen nimeä. Kun napsautat ohjelman nimeä, Tietoturva-aukkojen suojaus -valintaikkuna näyttää peittokuvaikkunan. Tämä ikkuna sisältää tietoturva-aukkoja koskevat tiedot. Niihin kuuluu luettelo hyökkäysallekirjoituksista, jonka avulla voidaan havaita tunnetut, tietoturva-aukon sisältävän sovelluksen toimintaan vaikuttavat hyökkäykset. Kun napsautat allekirjoitusta, se avaa Symantec Security Response -web-sivun, joka sisältää tietoa kyseisestä hyökkäysallekirjoituksesta.

Tietoja tietoturva-aukkojen suojauksesta

Tietoturva-aukkoja sisältävien ohjelmien luettelojen tarkastelu

Tietoturva-aukkoja sisältävän sovelluksen tietojen katselu

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.