Tietoja tietoturva-aukkojen suojauksesta

Tietoturva-aukkojen suojaus on luvattoman käytön eston komponentti. Tietoturva-aukkojen suojaus sisältää tietoa tietokoneella mahdollisesti olevien ohjelmien alttiudesta hyökkäyksille. Se sisältää myös tietoa tunnetuista hyökkäyksistä, joilta ohjelmia suojellaan.

Tietoturva-aukot ovat ohjelmistoissa tai käyttöjärjestelmässä olevia virheitä, jotka heikentävät järjestelmän yleistä tietoturvaa. Väärin tehdyt tietokoneen tai tietoturvan määritykset aiheuttavat myös tietoturva-aukkoja. Ulkoiset hyökkääjät käyttävät hyväkseen näitä tietoturva-aukkoja ja suorittavat haitallisia toimenpiteitä tietokoneella. Esimerkkejä tietoturvahyökkäyksista ovat Active Desktop -valvonta, näppäimen painallusten tallentaminen ja hakkerointi. Kyseiset hyökkäykset voivat hidastaa tietokoneen suorituskykyä, aiheuttaa ohjelmavirheen tai saattaa henkilökohtaiset tiedot hakkerien ulottuville.

Norton 360 Online sisältää allekirjoituksiin perustuvia ratkaisuja, joilla tietokone voidaan suojata yleisimmiltä internet-hyökkäyksiltä. Hyökkäysallekirjoitukset sisältävät tietoja, joista havaitaan hyökkääjän yritys käyttää hyväkseen käyttöjärjestelmän tai tietokoneohjelmien tunnettuja tietoturva-aukkoja. Tuotteeseen Norton 360 Online kuuluva Luvattoman käytön esto -ohjelma tukeutuu kattavaan hyökkäysallekirjoitusten luetteloon havaitessaan ja estäessään epäilyttävää toimintaa verkossa.

Tietoturva-aukkojen suojaus -ohjelmalla voit vertailla tietoturva-aukkoja, joilta tietokone on suojattu, ja kyseisiä tietoturva-aukkoja mahdollisesti sisältäviä ohjelmia, erityisesti tietoturva-aukkojen ja ohjelmien välisiä vastaavuuksia. Esimerkiksi jos Internet Explorer ei käsittele tiettyjä HTTP-vastauksia, tämä voi aiheuttaa tietoturva-aukon, jota on mahdollista käyttää hyväksi. Tällaisessa tapauksessa Tietoturva-aukkojen suojaus luetteloi Internet Explorerin ohjelmana, jossa on tietoturva-aukkoja. Se sisältää myös tietoja allekirjoituksista, joita Luvattoman käytön esto -ohjelma käyttää tämän tietoturva-aukon hyväksikäyttöyrityksen havaitsemiseen.

Järjestelmän tietoturva-aukkoja koskevien tietojen tarkasteleminen

Tietoturva-aukkoja sisältävien ohjelmien luettelojen tarkastelu

Tietoturva-aukkoja sisältävän sovelluksen tietojen katselu

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v23829039_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/09/2011