Tietoturvariskit

Tietoturvariskit -ikkunan avulla voit valita tietyt tunnetut riskit ohitettavaksi Norton 360 Online -ohjelman tarkistuksista. Voit valita riskiluokan pudotusvalikosta ja tarkastella kyseiseen luokkaan kuuluvaa tietoturvariskien luetteloa. Voit valita tietoturvariskin ja lisätä sen Allekirjoitusohitukset -luetteloon.

Tietoturvariskit -ikkunassa on seuraavat asetukset:

Lisää

Voit lisätä valitun riskin Allekirjoitusohitukset -luetteloon.

Esimerkiksi jos jokin toinen ohjelma tarvitsee toimiakseen tietoturvariskin sisältävän ohjelman, voit haluta pitää kyseisen ohjelman tietokoneellasi. Et ehkä myöskään halua saada ohjelmasta ilmoitusta tulevien tarkistusten yhteydessä.

Peruuta

Sulkee Tietoturvariski -ikkunan

Riskin tiedot

Avaa Riskin tiedot -ikkunan, josta saat tietoa valitsemastasi tietoturvariskistä.

Lisätiedot sisältävät riskin nimen, riippuvuussuhteet ja riskin mahdollisen vaikutuksen tietokoneeseesi. Näet lisätietoa riskistä napsauttamalla sen nimeä.

Tietoturvauhkien ohittaminen tarkistuksissa

Tietoja allekirjoitusohituksista

Kohteiden lisääminen Allekirjoitusohituksiin

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v2307337_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/04/2011