Palauta tiedostot - Tiedostojen palauttaminen

Tässä ikkunassa näkyy tietoja palauttamisen edistymisestä. Siinä näkyy palautettaviksi valittujen tiedostojen kokonaismäärä sekä Norton 360 Online -ohjelmiston palauttamien tiedostojen määrä. Siinä näkyy myös palautettavien tiedostojen sijainti.

Jos kohdesijainnissa olevalla tiedostolla on sama nimi kuin palautettavalla tiedostolla, Norton 360 Online kysyy, haluatko korvata tiedoston. Voit käyttää Muista tämä päätös -valintaruutua Vahvista korvaaminen -valintaikkunassa kaikkien tiedostojen palauttamiseen niiden alkuperäisiin sijainteihin.

Näet myös sen, mitä tiedostoa Norton 360 Online kulloinkin palauttaa.

Palautettavien tiedostojen kohteen valitseminen

Tiedostojen palautuslähteen valitseminen

Palautettavien tiedostojen valitseminen

Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20680120_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011