SONAR-toiminto

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) tunnistaa uudet uhat sovellusten toiminnan perusteella. SONAR tarkistaa ja suojaa tietokoneen haitallisen koodin varalta jopa ennen kuin virusmäärityksiä on saatavana LiveUpdate-päivityksen välityksellä. SONAR -luokka sisältää tietoja SONAR-toiminnon tunnistamista tietoturvariskeistä.

Tässä luokassa myös luetellaan kaikki toiminnot, jotka muuttavat tietokoneen määritystä tai asetuksia. Tämän luokan Lisätietoja -toiminto tarjoaa tietoja resursseista, joihin toiminto vaikutti.

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Tietoja tietoturvahistoriasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20628125_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/08/2011