Hallinnoi varmuuskopiosarjoja

Kun varmuuskopion koko on varmuuskopion sijainnin kokoa suurempi, Norton 360 Online ilmoittaa siitä hälytyksellä ja tarjoaa vaihtoehtoja. Voit valita jonkin muun varmuuskopion sijainnin, jonka vapaa tila riittää varmuuskopiolle. Voit myös jättää joitakin tiedostoja pois varmuuskopiosarjasta.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

Vaihda sijaintiin, joka on tarpeeksi suuri varmuuskopiota varten:

Voit vaihtaa varmuuskopion sijaintia toiseen sijaintiin, jossa on riittävästi vapaata tallennustilaa

Voit valita sijainnin käytettävissä olevista varmuuskopiointisijainneista, joissa on paljon tallennustilaa. Näin sinun ei tarvitse jättää tiedostoja pois varmuuskopiosarjasta.

Pienennä varmuuskopion kokoa poistamalla luokkien luokkaan kuuluvien tiedostojen valinnat

Voit pienentää varmuuskopiosarjan kokoa jättämällä pois varmuuskopion tiedostoja tai tiedostoluokkia.

Voit pienentää varmuuskopion kokoa jättämällä pois varmuuskopion tiedostoja.

Ohita ja jatka varmuuskopiointia

Voit ohittaa varoituksen ja jatkaa tietyn varmuuskopiosarjan varmuuskopiointia.

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Varmuuskopion sijainnin valitseminen

Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20626888_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011