Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita

Norton 360 Online -ohjelma näyttää luettelon tiedostoista ja kansioista, jotka on manuaalisesti lisätty varmuuskopioon tai ohitettu varmuuskopiossa.

Kun napsautat Lisää tai poista tiedostoja ja kansioita -linkkiä, näet varmuuskopioon sisällytettyjen tai siitä poistettujen tiedostojen tiedot. Voit myös sisällyttää, jättää pois tai poistaa varmuuskopioitavia tiedostoja tai kansioita.

Norton 360 Online antaa sisällyttää varmuuskopioitavia tiedostoja tai kansioita manuaalisesti. Voit myös jättää tiedostoja tai kansioita varmuuskopiosta pois manuaalisesti. Voit myös poistaa tiedostoja tai kansioita varmuuskopion sijainnista.

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Tiedostojen varmuuskopiointi

Tietoja varmuuskopiosarjasta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20534334_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011