Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Symantecin tuotteet lataavat uusimmat määritys- ja ohjelmapäivitykset säännöllisesti Symantecin palvelimista. Määrityspäivitykset suojaavat tietokoneesi viimeisimmiltä viruksilta ja tuntemattomilta tietoturvauhilta. Symantecin tuotteet käyttävät LiveUpdate-tekniikkaa, jonka ansiosta päivityksien lataaminen ja asennus on helppoa.

LiveUpdate lataa ja käsittelee määritys- ja ohjelmapäivityksiä muutaman hetken. Älykkäitä määrityksiä käyttämällä latausaika, asennusaika ja muistin kulutus voidaan minimoida, koska älykkäät määritykset ovat vain virusmääritysten alijoukko. Älykkäät määritykset -vaihtoehto on käytettävissä Tarkistukset ja riskit -välilehdessä Virustorjunta -asetusikkunassa. Voit perua LiveUpdate-istunnon koska tahansa.

LiveUpdate lataa päivitykset tietokoneelle internet-yhteyden välityksellä. Jos verkko muodostaa internet-yhteyden välityspalvelimien avulla, LiveUpdate käyttää tuotteen välityspalvelimia viimeisimpien päivitysten lataamiseen. Voit määrittää verkon välityspalvelinasetukset Hallinta-asetukset -ikkunan Verkon välitysasetukset -asetuksella.

Tietoja ohjelma- ja määrityspäivityksistä

Tietoja älykkäistä määrityksistä

Automaattisen LiveUpdate -päivityksen käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

Tietoja verkon välityspalvelimen asetuksista

Tietoja Käytön mukaan laskutettavasta laajakaistatilasta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.