Varmuuskopiosarjasta poistettavien tiedostojen valinta

Norton 360 Online -ohjelmassa voi poistaa tarpeettomat tiedostot. Jos varmuuskopion sijainnissa on rajoitetusti tilaa, kannattaa poistaa sellaiset tiedostot, joille ei ole enää käyttöä.

Voit etsiä poistettavia tiedostoja tai kansioita varmuuskopiosarjasta nimen perusteella. Voit käyttää haussa tiedoston tai kansion koko nimeä tai nimen osaa. Voit myös etsiä tiedostoja tietyllä tiedostotunnisteella. Hakutuloksina saat tiedostojen nimet, jotka sisältävät kirjoittamasi tekstin. Kun etsit kansioiden nimiä, Varmuuskopioitava kohde -luettelo näyttää tiedostot, jotka on tallennettu varmuuskopioituihin kansioihin.

Voit etsiä tiedostojen ja kansioiden nimiä myös käyttämällä yleismerkkejä, kuten tähtimerkkejä (*) ja kysymysmerkkejä (?) etsiäksesi tiedostojen tai kansioiden nimiä.

Norton 360 Online etsii automaattisesti kaikki valitsemassasi varmuuskopiosarjassa olevat tiedostot. Norton 360 Online näyttää poistettavaksi valitun varmuuskopiosarjan sisältämät tiedostoluokat. Tiedostoluokat näkyvät Luokka -kohdassa vasemmassa ruudussa.

Ikkunan Luokka -kohdassa vasemmassa ruudussa käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat seuraava:

Kaikki tiedostotyypit

Voit tarkastella kaikkia varmuuskopiosarjan tiedostoja.

Tiedostoluokat

Voit tarkastella kaikkia vasemmanpuoleisessa osiossa näkyviä, varmuuskopioituja tiedostoluokkia. Kun napsautat tiedostoluokkaa, oikealle puolelle tulee näkyviin kaikki tähän tiedostoluokkaan kuuluvat varmuuskopioidut tiedostot.

Voit tarkastella tiedoston tietoja, esimerkiksi tiedoston tyyppiä ja kokoa sekä viimeisimmän varmuuskopion päivämäärää.

Kansiot

Voit tarkastella kaikkia varmuuskopiosarjaan kuuluvia varmuuskopioituja kansioita, jotka sisältävät tiedostoja.

Näet valitsemaasi varmuuskopiosarjaan kuuluvien tiedostojen alkuperäiset sijainnit.

Jos jonkin tiedoston kansiopolku ei näy kokonaan, siirrä hiiren osoitin kohteen päälle nähdäksesi koko polun.

Valitut tiedostot

Voit tarkastella kaikkia poistettavaksi valitsemiasi tiedostoja ja kansioita.

Sivun alalaidassa näet poistettavaksi valitsemiesi tiedostojen kokonaismäärän ja yhteiskoon.

Voit poistaa tiedostoja seuraavilla tavoilla:

• Valitse tai jätä valitsematta valintaruutu, joka sijaitsee poistettavan tiedoston nimen vieressä.

• Voit sisällyttää tai jättää pois kaikki varmuuskopiosarjan tiedostot valitsemalla Varmuuskopioinnin kohde -valintaruudun tai poistamalla sen valinnan.

Kun olet valinnut tiedostot, voit poistaa ne Poista valitut -valinnalla.

Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen

Varmuuskopiosarjan poistaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19853778_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011