Tietoja Norton 360 Online -ohjelman automaattisesta palautuksesta

Voit palauttaa optiselle levylle varmuuskopioidut tiedostot Norton 360 Online -ohjelmiston automaattisen palautuksen avulla. Tällä toiminnolla voit palauttaa varmuuskopioituja tiedostoja myös tietokoneelle, johon ei ole asennettu Norton 360 Online -ohjelmistoa.

Kun asetat asemaan optisen levyn, joka sisältää varmuuskopioituja tiedostoja, automaattinen palautus avaa automaattisesti Siirrettävä palautus -ikkunan.

Jos automaattinen käynnistys on pois käytöstä Windowsissa, automaattinen palautusominaisuus on käynnistettävä manuaalisesti.

Siirrettävä palautus -ikkunassa on seuraavat tiedot:

• Varmuuskopiosarjan nimi

• Varmuuskopioitujen tiedostojen koko

• Päivämäärä ja aika, jolloin tiedostot varmuuskopioitiin

Voit valita palautettavat tiedostot. Voit palauttaa tiedostot alkuperäiseen sijaintiin. Automaattinen palautus palauttaa valitut tiedostot oletusarvoisesti kansioon C:\Restored Files\. Voit muuttaa sijaintia, johon haluat tiedostot palautettavan.

Voit myös avata Norton 360 Online -pääikkunan, jos tietokoneelle on asennettu Norton 360 Online -ohjelman versio 3.0 tai uudempi. Jos tietokoneelle ei ole asennettu Norton 360 Online -ohjelmiston vuoden 3.0 versiota, automaattinen käynnistys ilmoittaa, ettei tuotetta ole asennettu tietokoneelle.

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Tiedostojen palauttaminen

Optisen varmuuskopiointiaseman asentaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19833803_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011