Hallitse varmuuskopiosarjoja - Muokkaa tiedostotyyppejä

Tässä ikkunassa luetellaan kaikki valitsemaasi tiedostoluokkaan kuuluvat tiedostotyypit ja niiden tunnisteet. Voit valita minkä tahansa tiedostoluokan ikkunan yläosan avattavasta luettelosta. Voit tarkastella ja muokata tiedostotyyppien luetteloa.

Kun muokkaat tiedostotyyppejä varmuuskopion tiedostoluokkaa varten, Norton 360 Online kohdistaa muutokset kaikkiin olemassa oleviin varmuuskopiointisarjoihin. Norton 360 Online ottaa muutoksen käyttöön myös myöhemmin luotaville varmuuskopiosarjoille.

Voit lisätä, muuttaa tai poistaa tiedostotyyppejä käyttämällä seuraavia ikkunassa näkyviä valintoja.

Lisää uusi

Mahdollistaa tiedostotyypin lisäämisen luetteloon

Kun olet lisännyt tiedostotyypin luetteloon, Norton 360 Online etsii tietokoneelta kyseisen tunnisteen sisältäviä tiedostoja ja lisää ne varmuuskopioon. Kun suoritat varmuuskopioinnin seuraavan kerran, Norton 360 Online varmuuskopioi lisäämäsi tiedostotunnisteet sisältävät tiedostot.

Tiedostotunnisteessa saa olla enintään 32 merkkiä.

Muokkaa

Voit muokata luettelossa olevaa tiedostotyyppiä.

Voit valita ja muokata luettelossa olevaa tiedostotyyppiä tai lisäämääsi tiedostotyyppiä.

Poista

Voit poistaa tiedostotyypin luettelosta.

Palauta oletukset

Voit palauttaa tiedostoluokan tiedostotyyppejä koskevaan oletusluetteloonsa.

Kun palautat tiedostoluokan, Norton 360 Online palauttaa aiemmin poistetut oletustiedostotyypit ja poistaa lisätyt tiedostotyypit.

Tallenna

Voit tallentaa muutokset ja sulkea ikkunan.

Peruuta

Voit sulkea tämän ikkunan tallentamatta muutoksia.

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19829927_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/07/2011