Varmuuskopiointiasetusten poistaminen käytöstä ja ottaminen käyttöön

Norton 360 Online -ohjelmassa varmuuskopiointiasetuksia voi hallita monien valintojen avulla. Norton 360 Online -ohjelman varmuuskopiointiasetukset näyttävät tietyn tiedoston varmuuskopiointitiedot tilan peittokuvien avulla, eikä ohjelmaa tarvitse avata. Peittokuvat näyttävät tiedoston tai kansion varmuuskopioinnin tilan. Varmuuskopiosarjojen varmuuskopiointitila näkyy myös kunkin tiedoston Ominaisuudet -sivulla.

Kun Varmuuskopiointitilan peittokuvat ovat käytössä, Norton 360 Online lisää varmuuskopioinnin tilasta kertovan kuvakkeen tiedostoihin seuraavin ehdoin:

• Tiedostot kuuluvat johonkin varmuuskopiosarjaan sisällytettyyn tiedostoluokkaan.

• Tiedostot sijaitsevat johonkin varmuuskopiosarjaan sisällytetyssä lähteessä.

Seuraavassa taulukossa luetellaan tietokoneella olevien tiedostojen varmuuskopiointitilaa ilmaisevat kuvakkeet:

Vihreä kuvake, jossa on valintamerkki

Ilmaisee, että tiedosto on varmuuskopioitu

Kuvake vaihtuu siniseksi kuvakkeeksi, jossa on nuolia, jos tiedostoa muutetaan.

Sininen kuvake, jossa on nuolia

Ilmaisee, että tiedostoa ei ole varmuuskopioitu

Kuvake vaihtuu vihreäksi, kun Norton 360 Online varmuuskopioi tiedoston automaattisesti tietokoneen ollessa käyttämättömänä.

Harmaa kuvake, jossa on vinoviiva

Ilmaisee, että tiedosto on ohitettu varmuuskopioinnissa

Kun tiedosto ohitetaan missä tahansa varmuuskopiosarjassa, Norton 360 Online ilmoittaa sen varmuuskopiointitilaksi Pois käytöstä.

Kun varmuuskopioinnin määritys on suoritettu, Norton 360 Online luo Norton-varmuuskopiointiaseman Windowsin Resurssienhallintaan. Norton-varmuuskopiointiasema sisältää luettelon varmuuskopiointikohteista, joihin tiedostot on varmuuskopioitu.

Voit lisätä tai jättää pois tiedoston tai kansion käyttämällä Sisältövalikkoa, joka tulee näkyviin hiiren kakkospainikkeella napsauttamalla. Toiminnon saa käyttöön, kun Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan varmuuskopiointiasetukset on määritetty.

Saat lisätietoja varmuuskopiointitilan kuvakkeista Ominaisuuksia käsittelevä sivu -valinnalla. Kun napsautat varmuuskopioitua tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitset Tiedoston ominaisuudet, näet tiedoston varmuuskopiointitiedot Varmuuskopiointi -välilehdellä. Varmuuskopiointi -välilehdellä luetellaan tiedoston tila jokaisessa varmuuskopiosarjassa sekä viimeisimmän varmuuskopioinnin ajankohta.

Voit poistaa nämä valinnat käytöstä, jos et halua nähdä kuvakkeita ja varmuuskopiointitiloja.

Varmuuskopiointiasetusten valintojen poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Varmuuskopiointiasetukset.

3. Tee Varmuuskopiointiasetukset -ikkunassa jokin seuraavista:

• Peittokuvat poistetaan käytöstä siirtämällä Varmuuskopiointitilan peittokuvat -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Poista Norton-varmuuskopiointiasema käytöstä siirtämällä Norton-varmuuskopiointiasema -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Poista hiiren kakkospainikkeella avattava varmuuskopiointivalikko käytöstä siirtämällä Sisältövalikko -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Poista Ominaisuudet -sivun Varmuuskopiointi -välilehti käytöstä siirtämällä Ominaisuuksia käsittelevä sivu -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

Varmuuskopiointiasetusten valintojen käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Varmuuskopiointiasetukset.

3. Tee Varmuuskopiointiasetukset -ikkunassa jokin seuraavista:

• Peittokuvat poistetaan käytöstä siirtämällä Varmuuskopiointitilan peittokuvat -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Ota Norton-varmuuskopiointiasema käyttöön siirtämällä Norton-varmuuskopiointiasema -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä-asentoon.

• Ota hiiren kakkospainikkeella avattava varmuuskopiointivalikko käyttöön siirtämällä Sisältövalikko -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä-asentoon.

• Ota Ominaisuudet -sivun Varmuuskopiointi -välilehti käyttöön siirtämällä Ominaisuuksia käsittelevä sivu -rivin Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä-asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

Tietoja varmuuskopiointiasetuksista

Tiedostojen varmuuskopiointi

Tiedostojen palauttaminen

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19829044_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011