Manuaalinen karanteeni

Voit asettaa tietoturvariskin aiheuttavan kohteen karanteeniin Manuaalinen karanteeni -ikkunassa. Karanteeniin asetettu kohde eristetään tietokoneen muista osista, jotta se ei pysty leviämään tai tartuttamaan tietokoneen muita tiedostoja ja sovelluksia.

Voit valita tässä ikkunassa tiedoston, jonka haluat asettaa karanteeniin. Voit lisäksi antaa sille kuvauksen. Kun tiedosto asetetaan karanteeniin, Norton 360 Online poistaa kyseisen tiedoston levyltä. Näin varmistetaan, että karanteeniin asetettuun tiedostoon liittyvät, käynnissä olevat prosessit keskeytetään.

Tallenna ja sulje kaikki avoinna olevat ohjelmat, ennen kuin lisäät tiedoston karanteeniin.

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Karanteeniin asetettujen kohteiden hallinta

Kohteen lisääminen karanteeniin

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828940_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011