Karanteenin palauttaminen

Jotkin ohjelmat tarvitsevat toimiakseen muita ohjelmia, jotka luokitellaan tietoturvariskeiksi. Saattaa olla, että ohjelma ei toimi, jos tietty tiedosto poistetaan. Kaikki poistetut tietoturvariskit varmuuskopioidaan automaattisesti tietoturvahistorian karanteeniin. Näin Norton 360 Online mahdollistaa minkä tahansa riskitiedoston palauttamisen, jotta riskitiedoston vaativa ohjelma voidaan saada jälleen toimimaan.

Voit palauttaa karanteeniin asetettuja kohteita Karanteenista palautus -ikkunassa.

Tämä ikkuna sisältää tiedot siitä kohteesta, jonka haluat palauttaa. Kun kyse on muista kuin virusuhista, voit määrittää Norton 360 Online -ohjelman niin, että se ohittaa määrittämäsi turvallisuusriskin tulevissa tarkistuksissa. Käytä tällä sivulla olevaa valintaa, jos haluat, että Norton 360 Online -ohjelma ei enää tunnista tätä turvallisuusriskiä.

Karanteeniin asetetun kohteen palauttaminen voi asettaa järjestelmän vaaraan.

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Karanteeniin asetettujen kohteiden hallinta

Kohteen palauttaminen karanteenista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828936_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 10/02/2011