Tietoja Norton-varmuuskopiointiasemasta

Kun varmuuskopion määritys on suoritettu, Norton 360 Online luo Norton-varmuuskopiointiaseman Resurssienhallintaan. Norton-varmuuskopiointiasema sisältää luettelon varmuuskopiointikohteista, joihin tiedostot on varmuuskopioitu. Jokainen varmuuskopiointikohde sisältää varmuuskopiosarjat, joille varmuuskopiointikohde on määritetty.

Medialaitteelle varmuuskopioidut tiedostot näkyvät Norton-varmuuskopiointiasemassa. Medialaite on käynnistettävä ja kytkettävä tietokoneeseen, ennen kuin tiedostoja voidaan tarkastella.

Norton-varmuuskopiointiasema on ainoastaan järjestelmänvalvojan käytettävissä.

Norton-varmuuskopiointiasemalla voidaan tehdä seuraavaa:

• Tarkastella tiedostoja, jotka on varmuuskopioitu eri varmuuskopiointikohteisiin.

Jos haluat tarkastella tiedostoja, jotka on varmuuskopioitu medialaitteelle, kytke laite tietokoneeseen.

• Palauta tiedosto Norton-varmuuskopiointiasemalla olevasta varmuuskopiosarjasta tietokoneelle.

• Valita ja poistaa tiedoston Norton-varmuuskopiointiasemalla olevasta varmuuskopiosarjasta.

Norton 360 Online ei varmuuskopioi poistamaasi tiedostoa, kun varmuuskopiointi suoritetaan seuraavan kerran.

• Avata tiedoston ja tarkastella sen sisältöä, ennen kuin palautat tai poistat sen Norton-varmuuskopiointiasemalta.

• Voit etsiä Norton-varmuuskopiointiasemalla olevia tiedostoja Käynnistä -valikon Etsi -komennolla tai Search-työkalurivillä.

Norton-varmuuskopiointiasemalla näkyy Resurssienhallinnassa ainoastaan, kun Varmuuskopiointiasetukset -ikkunan Varmuuskopio -asetus on käytössä.

Varmuuskopiotiedostojen tarkastelu Norton-varmuuskopiointiasemalla

Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Tiedoston poistaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828934_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011