Varmuuskopiotiedostojen tarkastelu Norton-varmuuskopiointiasemalla

Voit käyttää Norton-varmuuskopiontiasemaa varmuuskopioitujen tiedostojen tarkasteluun. Voit tarkastella Norton-varmuuskopiontiasemaa varmuuskopioinnin määrittämisen jälkeen.

Jos olet varmuuskopioinut tiedostosi medialaitteelle, varmista, että laite on kytketty tietokoneeseen ja että laitteessa on virta. Tämän jälkeen voit tarkastella Norton-varmuuskopiointiaseman tiedostoja.

Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiotiedostojen tarkasteleminen

1. Valitse Resurssienhallinnassa Norton-varmuuskopiointiasema.

2. Valitse varmuuskopiointikohde ja siirry varmuuskopiosarjaan, joka sisältää varmuuskopioimasi tiedostot.

Tietoja Norton-varmuuskopiointiasemasta

Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Tiedoston poistaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Tiedostojen palauttaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828933_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011