Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Voit palauttaa tiedoston vetämällä sen Norton-varmuuskopiointiasemalla olevasta varmuuskopiosarjasta tietokoneelle. Voit myös tarkastella tiedoston sisältöä ennen palautusta avaamalla sen napsauttamalla.

Valitse Norton-varmuuskopiointiasemassa palautettavat tiedostot hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Palauta sijaintiin. Varmuuskopioidut tiedostot voi palauttaa niiden alkuperäiseen tai johonkin muuhun sijaintiin.

Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiasemalla olevasta varmuuskopiosarjasta

1. Valitse Resurssienhallinnassa Norton-varmuuskopiointiasema.

2. Valitse varmuuskopiointikohde ja siirry varmuuskopiosarjan sijaintiin, joka sisältää varmuuskopioimasi tiedoston.

3. Tee jompikumpi seuraavista:

• Valitse Norton-varmuuskopiointiasemassa palautettavat tiedostot hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Palauta.

Tiedostot palautetaan niiden alkuperäisiin sijainteihin korvaamalla olemassa olevat tiedostot.

• Valitse Norton-varmuuskopiointiasemassa palautettavat tiedostot hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Palauta sijaintiin.

Voit palauttaa tiedostot alkuperäiseen sijaintiin tai uuteen sijaintiin.

4. Valitse OK.

Tietoja Norton-varmuuskopiointiasemasta

Varmuuskopiotiedostojen tarkastelu Norton-varmuuskopiointiasemalla

Tiedoston poistaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Tiedostojen palauttaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828931_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011