Tiedoston poistaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Voit valita ja poistaa tiedoston Norton-varmuuskopiointiasemalla olevasta varmuuskopiosarjasta. Norton 360 Online ei varmuuskopioi poistettua tiedostoa, kun varmuuskopiointi suoritetaan seuraavan kerran. Ennen kuin palautat tiedoston, voit tarkastella sen sisältöä. Avaa tiedosto napsauttamalla.

Tiedoston poistaminen varmuuskopiosarjasta Norton-varmuuskopiointiasemalla.

1. Valitse Resurssienhallinnassa Norton-varmuuskopiointiasema.

2. Valitse varmuuskopiointikohde ja siirry varmuuskopiosarjan sijaintiin, joka sisältää varmuuskopioimasi tiedoston.

3. Tee jompikumpi seuraavista:

• Valitse poistettavat tiedostot hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Poista.

• Valitse tiedosto ja paina sitten Poista.

Tietoja Norton-varmuuskopiointiasemasta

Tiedoston palauttaminen Norton-varmuuskopiointiaseman varmuuskopiosarjasta

Varmuuskopiotiedostojen tarkastelu Norton-varmuuskopiointiasemalla

Tiedostojen palauttaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828930_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011