Uuden varmuuskopiosarjan luominen

Voit luoda useita, eri kokoonpanoista koostuvia varmuuskopiosarjoja. Voit esimerkiksi luoda varmuuskopiosarjan, jolla varmuuskopioit kuvia tietokoneen kiinteälle levyasemalle. Voit luoda toisen varmuuskopiosarjan, jolla varmuuskopioit videoita CD-levylle. Voit lisäksi määrittää jokaiselle varmuuskopiosarjalle eri aikataulut.

Kun luot uuden varmuuskopiosarjan, Norton 360 Online käyttää varmuuskopiosarjan oletuskokoonpanoa. Voit muuttaa määritystä, jos oletuskokoonpano ei vastaa tarpeitasi.

Voit antaa kullekin varmuuskopiosarjalle yksilöivän nimen. Varmuuskopiosarjan oletusnimi on DefaultSet. Varmuuskopiosarjan voi tallentaa myös oletusnimellä. Jokaiselle luodulle varmuuskopiosarjalle on kuitenkin annettava nimi. Varmuuskopiosarjan nimessä saa olla enintään 32 aakkosnumeerista merkkiä. Voit luoda enintään 10 varmuuskopiosarjaa.

Uuden varmuuskopiosarjan luominen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Yhteenveto -välilehden Asioita, joita voit tehdä -kohdassa Luo uusi varmuuskopiosarja.

3. Anna varmuuskopiosarjalle nimi näyttöön tulevassa ikkunassa ja napsauta sitten OK.

4. Valitse Mitä -välilehden Tiedostotyypit -kohdassa tiedostoluokka.

5. Valitse Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunassa Tallenna asetukset.

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Varmuuskopiosarjan poistaminen

Tietoja varmuuskopiosarjasta