Varmuuskopiosarjan muokkaaminen tai nimeäminen uudelleen

Kun luot uuden varmuuskopiosarjan, Norton 360 Online käyttää varmuuskopiosarjan oletuskokoonpanoa. Voit muuttaa määritystä, jos oletuskokoonpano ei vastaa tarpeitasi.

Voit muokata varmuuskopiosarjaa siten, että se sisältää tai ohittaa tiedostoja tai tiedostoluokkia. Voit myös varmuuskopioida tiedostot toiseen sijaintiin. Voit muuttaa varmuuskopiosarjan ajoitusta. Voit myös nimetä varmuuskopiosarjan uudelleen, jos nimi ei kuvaa varmuuskopiosarjaa kokoonpanon muuttamisen jälkeen.

Varmuuskopiosarjan nimessä saa olla enintään 32 aakkosnumeerista merkkiä.

Varmuuskopiosarjan muokkaaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Yhteenveto -välilehden Varmuuskopiosarjan nimi -pudotusvalikosta varmuuskopiosarja, jota haluat muokata.

3. Katso varmuuskopiosarjan tiedot Varmuuskopiosarjan yhteenveto -kohdasta ja toimi seuraavasti:

• Sisällytä tai jätä pois varmuuskopiosarjan tiedostoja tai tiedostoluokkia valitsemalla Mitä ja muuttamalla asetuksia.

• Jos haluat vaihtaa varmuuskopioinnin kohteen, napsauta Missä. Vaihda tämän jälkeen asetukset.

• Jos haluat muuttaa varmuuskopioinnin ajoitusta, napsauta Missä. Vaihda tämän jälkeen asetukset.

4. Valitse Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunasta Tallenna asetukset.

Varmuuskopiosarjan nimeäminen uudelleen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Yhteenveto -välilehden Varmuuskopiosarjan nimi -pudotusvalikosta varmuuskopiosarja, jonka haluat nimetä uudelleen.

3. Valitse Asioita, joita voit tehdä -kohdasta Nimeä varmuuskopiosarja uudelleen.

4. Vaihda varmuuskopiosarjan nimi näyttöön tulevassa ikkunassa ja napsauta sitten OK.

5. Valitse Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunasta Tallenna asetukset.

Varmuuskopiosarjan poistaminen

Uuden varmuuskopiosarjan luominen

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Tietoja varmuuskopiosarjasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828922_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011