Varmuuskopiosarjan poistaminen

Varmuuskopiosarjan voit poistaa, jos sitä ei tarvita enää. Varmuuskopiosarjaa ei voi poistaa, jos saatavilla on vain yksi varmuuskopiosarja. Voit kuitenkin luoda uuden varmuuskopiosarjan ennen vanhan poistamista.

Kun varmuuskopiosarja poistetaan, myös varmuuskopiosarjaan kuuluvien tiedostojen varmuuskopiointitiedot muuttuvat. Esimerkiksi kuvakkeiden peittokuvat ja tiedoston Ominaisuudet-valintaikkunan Varmuuskopiointi -välilehti poistuvat näkyvistä.

Varmuuskopiosarjan poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Yhteenveto -välilehden Varmuuskopiosarjan nimi -pudotusvalikosta varmuuskopiosarja, jonka haluat poistaa.

3. Valitse Asioita, joita voit tehdä -kohdassa Poista varmuuskopiosarja.

4. Valitse Poista varmuuskopiosarja -ikkunasta Poista varmuuskopiosarja.

5. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Varmuuskopiosarjan ja tiedostojen poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Yhteenveto -välilehden Varmuuskopiosarjan nimi -pudotusvalikosta varmuuskopiosarja, jonka haluat poistaa.

3. Valitse Asioita, joita voit tehdä -kohdassa Poista varmuuskopiosarja.

4. Valitse Poista varmuuskopiosarja -ikkunasta Poista varmuuskopiosarja ja tiedostot.

Varmuuskopioinnin hallinta -ikkunassa näytetään valitun varmuuskopiosarjan varmuuskopioitujen tiedostojen poistamisen eteneminen.

5. Vahvista valinta valitsemalla Kyllä.

Uuden varmuuskopiosarjan luominen

Varmuuskopiosarjan muokkaaminen tai nimeäminen uudelleen

Tietoja varmuuskopiosarjasta

Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828921_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011