Tietoja varmuuskopiosarjasta

Norton 360 Online mahdollistaa useiden varmuuskopiointimääritysten luomisen. Määritys on joukko sääntöjä, ja sitä kutsutaan varmuuskopiosarjaksi. Voit määrittää varmuuskopioitavat tiedostot, varmuuskopiointikohteen sekä ajan, jona haluat varmuuskopioida tiedostosi. Voit käyttää useita varmuuskopiosarjoja eri tiedostojen tai tiedostoluokkien yhdistelmien varmuuskopioimiseen eri sijainteihin.

Voit tehdä seuraavaa:

• Voit luoda useita varmuuskopiointisarjoja, jotka sisältävät eri sääntöjä. Voit esimerkiksi luoda varmuuskopiosarjan, jolla varmuuskopioit kuvia tietokoneen kiinteälle levyasemalle. Voit myös luoda toisen varmuuskopiosarjan, jolla varmuuskopioit videoita CD-levylle. Voit määrittää jokaiselle varmuuskopiosarjalle eri aikataulut.

• Voit muokata varmuuskopiosarjaa siten, että se sisältää tai ohittaa tiedostoja tai tiedostoluokkia. Voit myös varmuuskopioida tiedostot toiseen sijaintiin. Voit muuttaa varmuuskopiosarjan ajoitusta. Voit myös nimetä varmuuskopiosarjan uudelleen, jos nimi ei kuvaa varmuuskopiosarjaa sääntöjen muuttamisen jälkeen.

• Varmuuskopiosarjan voit poistaa, jos sitä ei tarvita enää. Voit luoda uuden varmuuskopiosarjan, jotta voit aloittaa tiedostojen varmuuskopioimisen alusta.

Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan Yhteenveto -välilehdellä on esitetty kullekin varmuuskopiosarjalle määritetyt säännöt. Voit tarkastella sääntöjä valitsemalla Varmuuskopiosarjan nimi -pudotusvalikosta varmuuskopiosarjan. Tällä tavoin voit pitää kirjaa tiedostoista tai tiedostoluokista, jotka Norton 360 Online varmuuskopioi eri kohteisiin. Sääntöjä voi myös tarvittaessa muuttaa. Lisäksi voit tarkastella varmuuskopiosarjan viimeisimmän toiminnon päivämäärää ja kellonaikaa.

Uuden varmuuskopiosarjan luominen

Varmuuskopiosarjan muokkaaminen tai nimeäminen uudelleen

Varmuuskopiosarjan poistaminen

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828918_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011