Varmuuskopioinnin ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

Kun varmuuskopiointi on käytössä, Norton 360 Online varmuuskopioi tiedostot automaattisesti tietokoneen ollessa käyttämättömänä. Jos haluat kuitenkin poistaa varmuuskopioinnin tilapäisesti käytöstä, voit tehdä sen ohjelman asetuksista.

Kun poistat varmuuskopioinnin käytöstä, Norton 360 Online -pääikkunan varmuuskopioinnin tila vaihtuu Suojattu -tilasta Poissa käytöstä -tilaan. Kun tilana on Poissa käytöstä, Norton 360 Online poistaa käytöstä tiedostojen automaattisen varmuuskopioinnin. Voit käyttää Suorita varmuuskopiointi nyt -valintaa pääikkunassa, jos haluat varmuuskopioida kaikkiin varmuuskopiosarjoihin kuuluvat tiedostot.

Voit ottaa varmuuskopioinnin käyttöön tai pois käytöstä Asetukset -ikkunassa, Varmuuskopiointiasetukset -ikkunassa tai Varmuuskopiointitiedot -ikkunassa.

Varmuuskopioinnin ottaminen käyttöön tai pois käytöstä Asetukset -ikkunassa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Tee Asetukset -ikkunan Pikaohjaimet -kohdassa jokin seuraavista:

• Ota varmuuskopiointi pois käytöstä poistamalla valintamerkki kohdasta Varmuuskopioi.

• Ota varmuuskopiointi käyttöön lisäämällä valintamerkki kohtaan Varmuuskopioi.

Varmuuskopioinnin ottaminen käyttöön tai pois käytöstä Varmuuskopiointiasetukset -ikkunassa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Varmuuskopiointiasetukset.

3. Tee Varmuuskopiointiasetukset -ikkunassa jokin seuraavista:

• Poista varmuuskopiointi käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Ota varmuuskopiointi käyttöön siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä-asentoon.

4. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

Varmuuskopioinnin ottaminen käyttöön tai pois käytöstä Varmuuskopiointitiedot -ikkunassa

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Näytä tiedot.

2. Siirry Varmuuskopiointitiedot -ikkunassa Asioita, joita voit tehdä -kohtaan, ja valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Ota varmuuskopiointi pois käytöstä valitsemalla Poista varmuuskopiointi käytöstä.

• Ota varmuuskopiointi käyttöön valitsemalla Ota varmuuskopiointi käyttöön.

Tietoja varmuuskopiointiasetuksista

Tiedostojen varmuuskopiointi

Tiedostojen palauttaminen

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828915_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011