Norton-varmuuskopioinnin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Kun varmuuskopiointi on käytössä, Norton-tuote varmuuskopioi tiedostot automaattisesti tietokoneen ollessa käyttämättömänä. Jos haluat kuitenkin poistaa varmuuskopioinnin tilapäisesti käytöstä, voit tehdä sen ohjelman asetuksista.

Kun poistat varmuuskopioinnin käytöstä, varmuuskopioinnin tila Norton-pääikkunassa vaihtuu Suojattu -tilasta Ei käytössä -tilaan. Kun tilana on Poissa käytöstä, Norton-tuote poistaa käytöstä tiedostojen automaattisen varmuuskopioinnin. Voit käyttää Suorita varmuuskopiointi -valintaa pääikkunassa, jos haluat varmuuskopioida kaikkiin varmuuskopiosarjoihin kuuluvat tiedostot.

Voit ottaa varmuuskopioinnin käyttöön tai pois käytöstä Asetukset -ikkunassa, Varmuuskopiointiasetukset -ikkunassa tai Varmuuskopiointitiedot -ikkunassa.

Varmuuskopioinnin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Asetukset -ikkunassa

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Tee Asetukset -ikkunan Pikaohjaimet -kohdassa jokin seuraavista:

• Ota varmuuskopiointi pois käytöstä poistamalla valintamerkki kohdasta Varmuuskopioi.

• Ota varmuuskopiointi käyttöön lisäämällä valintamerkki kohtaan Varmuuskopioi.

Varmuuskopioinnin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Nortonin Varmuuskopioinnin asetukset -ikkunassa

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Varmuuskopioinnin asetukset.

4. Tee Varmuuskopiointiasetukset -ikkunassa jokin seuraavista:

• Poista varmuuskopiointi käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ei käytössä -asentoon.

• Ota varmuuskopiointi käyttöön siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Käytössä -asentoon.

5. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

Varmuuskopioinnin poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön Varmuuskopiointitiedot -ikkunassa

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Näytä tiedot.

3. Siirry Varmuuskopiointitiedot -ikkunassa Asioita, joita voit tehdä -kohtaan, ja valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Ota varmuuskopiointi pois käytöstä valitsemalla Poista varmuuskopiointi käytöstä.

• Ota varmuuskopiointi käyttöön valitsemalla Ota varmuuskopiointi käyttöön.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828915
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/11/2021