Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen

Voit poistaa tiedostoja, jotka on aiemmin varmuuskopioitu varmuuskopiointisijainnista. Voit myös poistaa tiedostoja, jos ne eivät ole enää hyödyllisiä ja jos varmuuskopiointisijainnin tila on rajoitettu. Voit myös poistaa varmuuskopioituja tiedostoja, jos muutat varmuuskopiosarjan tiedostoluokkaa. Saatat myös haluta poistaa aiemmin varmuuskopioidut tiedostot ennen varmuuskopioinnin suorittamista.

Voit poistaa aiemmin varmuuskopioidut tiedostot seuraavista sijainneista:

• Yhteenveto -välilehti

• Missä -välilehti

Kun varmuuskopioituja tiedostoja poistetaan, myös poistettavaan vaarmuuskopiosarjaan kuuluvien tiedostojen varmuuskopiointitiedot muuttuvat. Esimerkiksi kuvakkeiden peittokuvat ja tiedoston Ominaisuudet-valintaikkunan Varmuuskopiointi-välilehti poistuvat näkyvistä.

Varmuuskopiosarjaa ei voi poistaa, jos saatavilla on vain yksi varmuuskopiosarja.

Voit myös poistaa varmuuskopioluokan valinnan, jos et halua enää varmuuskopioida poistamiasi tiedostoja.

Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen Yhteenveto-välilehdeltä

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Yhteenveto -välilehden Varmuuskopiosarjan nimi -pudotusvalikosta varmuuskopiosarja, jonka haluat poistaa.

3. Valitse Asioita, joita voit tehdä -kohdassa Poista varmuuskopiosarja.

4. Valitse Poista varmuuskopiosarja -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

Poista varmuuskopiosarja

Voit poistaa varmuuskopiosarjan.

Poista varmuuskopiosarja ja tiedostot

Voit poistaa varmuuskopiosarjan ja varmuuskopiosarjan sisältämät tiedostot.

5. Vahvista valinta valitsemalla Kyllä.

Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen Missä-välilehdeltä

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Missä -välilehdellä Poista varmuuskopioidut tiedostot.

3. Valitse näyttöön tulevan ikkunan avattavasta luettelosta varmuuskopiosarja, josta haluat poistaa aiemmin varmuuskopioituja tiedostoja.

Tämä ikkuna tulee näyttöön, kun varmuuskopiosarjoja on enemmän kuin yksi.

4. Valitse OK.

5. Valitse näyttöön ilmestyvän ikkunan vasemmasta paneelista tiedostoluokka, joka sisältää tiedostot.

Voit valita myös Kansiot -luokan ja valita poistettavat kansiot.

6. Valitse poistettavat tiedostot.

7. Valittuja tiedostoja voi tarkastella vasemmassa ruudussa napsauttamalla Valitut tiedostot.

8. Valitse Poista valitut.

9. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

10. Valitse Sulje.

Tietoja Käytön mukaan laskutettavasta laajakaistatilasta

Tiedostojen varmuuskopiointi

Varmuuskopiotiedostojen tarkastelu Norton-varmuuskopiointiasemalla

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Varmuuskopiosarjan poistaminen

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.