Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

Voit palauttaa tiedostoluokan tiedostotunnistetta koskevaan oletusluetteloonsa. Kun palautat tiedostoluokan, Norton 360 Online palauttaa aiemmin poistetun oletustiedostotunnisteen ja poistaa lisätyt tiedostotunnisteet.

Varmuuskopioluokan palauttaminen oletustiedostotunnisteisiin

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Mitä -välilehdellä Tiedostotyypit -kohdan vierestä Muokkaa tiedostotyyppiä.

3. Valitse Tiedostotyypit -kohdassa tiedostoluokan vieressä Määritä.

4. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Palauta oletukset.

5. Valitse Tallenna.

Tietoja varmuuskopioiden tiedostotunnisteista

Varmuuskopioinnin tiedostoluokan tiedostotunnisteiden lisääminen tai muokkaaminen

Tiedostotunnisteen poistaminen varmuuskopioluokasta

Varmuuskopiosarjan muokkaaminen tai nimeäminen uudelleen

Tietoja varmuuskopioinnin tiedostoluokista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828886_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011